tiistai 25. syyskuuta 2012

Kuvapläjäys

Kuulemma tää bloggaaminen toimii niin, että yksi postaus tehdään yhdestä aiheesta ja tapana on postata useamman kerran viikossa. Hups.


Kuten kuvista huomaa, talouteen tuli  kunnollinen kamera. Luonnollisesti se piti raahata heti hankkimista seuraavana päivänä mukaan sienimetsään ja saahan sillä kivoja kuvia ihan blondimoodillakin.


Metsässä oli suppiksia omiksi tarpeiksi ja pääsin ensimmäistä kertaa kokemaan sienten löytämisen riemua. Sääkin suosi, eli oikein mukavaa sunnuntaipuuhaa.


Päivän asu.


Vajaassa kymmenessä litrassa sieniä oli kova siivoaminen (johon en itse luonnollisestikaan ottanut osaa), eli ensi kerralla voisi ihan oikeasti siivoilla niitä sieniä metsässäkin.Metsästä löytyi suppilovahveroitten lisäksi yksi herkkutatti, joka pääsi heti välipalasämpylän sisälle.


Vallan toisena päivänä menu sisälsi lasagnea. Kyllä se vaan edelleen maistuu makoisalle ja tätä jäi lounaseväiksikin. Nam!


Päätin myös opetella lettumestariksi, mutta vielä on vähän matkaa. Enpä muistanutkaan, kuinka kauan lettujen paistamisessa kestää!


Tämän viikon maanantaina piti töitä varten sonnustautua jakkupukuun. Eipä siinä mitään, mutta olin ihan iloinen, että töitten jälkeen ei ollut mitään vaan pääsin tulemaan suoraan kotiin. Ei huolta, töissä oli kuitenkin myös kengät jalassa. Näitä kuvia ei ollut erityisemmin asukuviksi tarkoitettu, mutta paparazzi pääsi iskemään. Onneksi en sentään ollut yläosattomissa kuten Kate Middleton!


Jakkupukupuseropaniikki hellitti, kun menin keskustan Stockalle ja annoin myyjän huolehtia shoppailusta puolestani. On se vaan kiva, kun jossain saa edelleen kunnollista palvelua! Alla hieman paremmin näkyvän paidan lisäksi ostin myös toisen silkkipuseron sekä kauluspaidan. Nyt pitäisi olla tarpeeksi yläosia lokakuun työmatkaa ajatellen.Voisin ehkä jopa harkita jos kokeilisin tasaisempaa postaustahtia sekä kuvia päivän asuista. Tai sitten käy niin, että postailen lokakuussa suttuisia kännykkäkuvia nähtävyyksista ja hotellin peilin kautta otetuista business-asuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti