maanantai 9. joulukuuta 2013

Vessanseinätaidetta


Olen kaivannut vessaani jotain piristystä jo jonkun aikaa, mutta en ole saanut päätettyä mitä se olisi. Jossain vaiheessa keksin, että vessan seinällehän voisi sopia jonkun sortin kollaasi mahdollisesti postikorteista. Kortit tulivat mieleen lähinnä siksi, että ne voisi laiskana kiinnittää ihan vaan teipillä tai vastaavalla ilman että tarvitsee lähteä vaivaamaan muita ihmisiä poran (ja myönnetään, porauksen!) suhteen.


Eräs päivä tajusin sitten graafisia kortteja kaupassa ihastellessani, että näitähän voisi kokeilla piirtää itse. Kaikennäköistä askartelutarviketta on päässyt jemmoihin kertymään vuosien varrella, joten kriittisimmät välineet löytyivät kotoa.


En osaa piirtää, mutta viivottimen kanssa minäkin saan aikaiseksi suoraa viivaa. Inspiraatiota löysin muun muassa "askartelua lasten kanssa" -henkisistä Pinterestboardeista, joten ideoistakaan ei loppujen lopuksi tullut pulaa. Kieltämättä viisivuotiaatkin kykenisivät samaan, mutta ovat nämä aivan tarpeeksi hienoja sinne vessan seinälle!

2 kommenttia:

  1. Tosi hauska idea! :) Meillä "pitäis laittaa taulut seinille" näyttää olevan ikuisuusprojekti... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no todellisuudessa noikaan ei oo vielä siellä seinällä :D

      Poista