maanantai 27. toukokuuta 2013

Räpsyjä Hollannista


Heippa taas! Kävin reilu viikko sitten pitkän viikonlopun Hollannissa. Huolimatta kunnianhimoisesta suunnitelmastani matkustaa pelkän käsilaukun kanssa yllätin itseni ja otin kameran mukaan. Ihan hirveästi sille ei käyttöä tullut, koska sateinen ja viileä sää ei varsinaisesti houkutellut kuvaamaan, mutta tässä iloksenne (?) muutama otos kuitenkin!


Otin muutamia perinteisiä kanaali-kuvia, mutta joko säästä tai kuvaustaidoistani johtuen ne olivat enemmän tai vähemmän ankean näköisiä kaikki. Yritin Amsterdamissa kävellessäni bongailla kivoja yksityiskohtia, joista osa näytti kivalta pikseleinäkin. 


Olen varsin ylpeä nykyisistä taidoistani pakata pienesti. Kaikki olennainen oli mukana, eikä se varsinaisesti haittaa jos näyttää joka päivä samalta, kunhan ne ainoat mukanaolevat vaatteet ovat kivat. Pakkaamisen lisäksi voisin kyllä yrittää kehittää taitoani uskoa sääennustuksia, voin nimittäin paljastaa että mukana olleet bikinit olivat turhat.


Converset sopi ihan yhtä mainiosti Amsterdamin kuin Helsinginkin kaduille ja olenkin yllättänyt itseni haaveilemasta matalista valkoisista versioista... Järki hannaa vielä vastaan, fiksumpaa olisi toki ostaa jotkut edes aavistuksen eri malliset kengät, mutta saa nyt nähdä miten käy. Jos joku kaveri olisi vaikka matkustamassa Jenkkeihin lähiaikoina...? ;)


1 kommentti:

  1. :D kerro vaan koko niin tuon! :D Meinasin nimittäin lähteä tyhjällä matkalaukulla liikkeelle. ;)

    VastaaPoista