perjantai 31. toukokuuta 2013

Työasua


Kävin eilen ensimmäistä kertaa kymmeneen kuukauteen arkipäivänä keskustassa lounaalla, minkä kunniaksi jaksoin jopa pukea päälleni hameen! Söimme Gaijinissa kolmen ruokalajin lounaan, joka oli erittäin herkullinen. Eikä edes mahdottoman kallis, joten tätä voisi harkita kesälomallekin jollekin päivälle?


Vaalean kesäjakun ostaminen on aiheuttanut yllättäviä pukeutumiskriisejä. Monta vuotta käytin lähinnä vain valkoisia t-paitoja, mutta nyt valkoinen yhdistettynä vaaleaan takkiin tuntuu jotenkin valjulta. Yhden mustan t-paidan ostinkin jo COSilta, mutta se on hieman turhan avoin ja ohut töihin. Mikä siinä on, että mielestäni selkeäsi puseroksi tarkoitetut t-paidat (vs. alustoppihenkiset) ovat nykyään niin ohuita? Kyllähän ne laskeutuvat kivasti joo, mutta itse ainakin haluan varsinkin työpäivisin pitää alusvaatteeni muiden vaatteiden alla piilossa.

Eilisen päivän pelasti vaatekaapin ylähyllyltä kaivettu noin kuusi vuotta vanha paljettiolkapäinen t-paita, jonka olen pistänyt joku vuosi sitten jäähylle idealla, että silloin ei ollut käyttöä, mutta liian kiva paita pois heitettäväksi. Olinkin oikeassa, muuten turhan lyhyt paita toimi mainiosti hameen kaverina. Eiköhän tämä yksilö siirry toistaiseksi ylähyllyltä käyttövaatteiden joukkoon.

1 kommentti: