maanantai 1. heinäkuuta 2013

Uutta makuuhuoneessa


Yllä näkyvä lasten tuoli on toimittanut yöpöytäni virkaa jo useita vuosia. En ole pitkään aikaa kokenut tätä toimivaksi ratkaisuksi, mutta yöpöytien etsiminen ei ole ollut kovin korkealla prioriteettilistallani. Jossain vaiheessa keväällä tuli käytyä suurimpien kalustekauppojen nettisivut läpi, mutta mitään kovin lupaavaa ei löytynyt.

Budjetti ei oikein taipunut kalliisiin design - pöytiin, enkä käytettynä jaksanut lähteä etsimään. Jäljelle jäi siis käytännössä Ikea, jonka valikoimat vielä muutama kuukausi sitten näyttivät kovin onnettomilta toiveisiini verrattuna. Halusin yöpöydässä olevan sekä laatikon että hyllyn, koska tapanani on kerätä yöpöydälle kaikenlaista sälää sekä erinäistä luettavaa. Lisäksi halusin yöpöydän yleisilmeen olevan edes jossain määrin kevyt, mikä rajoitti valikoimaa myös aika tavalla.

Ikean suunnittelijat osaavat ilmeisesti lukea ajatuksiani, sillä jossain vaiheessa kevättä valikoimiin ilmestyi kuin ilmestyikin yöpöytä, joka täytti kriteerini. Nyt on laatikko ja kirjoille hylly! Valitettavasti tämä pöytä ei enää oikein toimi lukuvalona toimineen jalkalampun kanssa, joten seuraavaksi vuorossa onkin lukulamppujen metsästys. Heti siis, kun saan aikaiseksi, eli käytännössä varmaankin muutaman vuoden päästä!


Kasvatin blogin palstan leveyttä ja kuvien kokoa hieman, mitä mieltä olette? Toimiiko? Nämä kuvat ovat aika kamalan rakeisia, mutta parempaan en pystynyt makuuhuoneen pimeimmässä nurkassa...

2 kommenttia:

  1. Oi kun löysit kivat! :) Mä oon kans haaveillu uusista yöpöydistä, mutta kun vanhat toimii ihan hyvin, niin en oo raaskinu hankkia.. :D
    Isot kuvat toimii ainakin näissä sisustuskuvissa. :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan oikeasti etitty ainakin kaks vuotta jo... Nykyiseen kämppään vaan mahtuu isommat kuin edelliseen, mikä kyllä helpotti huomattavasti! Munkin mielestä nää isommat kuvat toimii, nyt kun sais vielä bannerin aikaseks niin ulkoasu alkais olla jees :)

    VastaaPoista