sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Nikko


Tänään tieni vei Nikkoon, jossa oli nättejä vuoria ja vesistöjä. Yhden vuoren päälle (jonka nimeä en luonnollisestikaan muista) menimme gondolilla ja aukenihan sieltä varsin vaikuttavat maisemat. En ehkä ole hirveän suuri jenkkityylisen luonnon ihastelun (autolla näköalapaikalle, pakolliset kuvat ja siirtymä seuraavaan) fani, mutta täytyy myöntää että jos aikaa on vain päivä niin onhan se tehokasta!


Vähän tuli sentään liikuntaa, kun kiipesimme neljännessä kuvassa näkyvän vesiputouksen viereiset portaat ylös järvelle, josta putous sai alkunsa. Kuulemma putouksessa näkyy budha, mutta ehkä kyse on jostain toisesta vuodenajasta...Viitta tuli käyttöön, sillä Taipein kesäsäät eivät jatkuneet enää Tokiosta pohjoiseen. On se kiva, eikä ollenkaan niin raivostuttava käytössä kuin pelkäsin!Aluperäiset apinat Toshogun temppelissä.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, mäkin kävin Nikkossa viime syksynä. Jos on vielä aikaa shoppailla, suosittelen Shibuya ja Shinjukua. Harajuku on kiva boheemipaikka, ja sielläkin voi tehdä hyviä löytöjä. Toivottavasti ehdit käydä! Nauti matkasta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä, nyt vaan näyttää pahasti siltä, ettei mulle jää yhtään vapaa-aikaa Japanissa... Mutta jos jää niin teen täsmäiskuin johonkin noista! :)

    VastaaPoista