sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Viikonloppu Meri-Teijossa


Vietimme viikonlopun Meri-Teijossa ja saimmekin nauttia aivan erinomaisesta säästä. Mitään kovin tarkkoja suunnitelmia emme olleet tehneet, mutta tekemistä riiti silti. Lauantaina lähdimme pyöräilemään ja alkuperäisistä suunnitelmista poiketen päädyimme maastoon pyöräteiden sijaan. Oli todella hauskaa ja hyvin riitti minunkin city-hybridini noille poluille.


Metsän siimeksessä kehtasi pyöräillä ilman paitaa ja sainkin aikaiseksi kevyet rusketusrajat topistani. Pyöräilyn lisäksi lauantaihin mahtui hyvää ruokaa, auringonottoa ja saunomista. Heitin jopa talviturkin saunan jälkeen merenlahteen, vaikka alkuun vannoinkin etten niin kylmään veteen mene!


Sunnuntaina pääsin kokeilemaan tennistä ensimmäistä kertaa ikinä. Seurueessamme oli useampi pitkän linjan tenniksenpelaaja, jotka jaksoivat kuitenkin pallotella aloittelijankin kanssa. Tenniskenttä oli vaan kovin huonossa kunnossa! Yli 25 asteen lämpötila varmisti sen, että ihan hirveän kauaa emme pelaamassa viihtyneet, vaan jo puolentoista tunnin jälkeen siirryimme uimarannalle. Järvivesi oli merivettä lämpimämpää ja houkutteli ihan kunnolla uimaan.

Kaiken kaikkiaan aivan loistava kesäviikonloppu. Vaikka koko loppukesän olisi heikot säät, niin ainakin eilen ja tänään otin helteestä kaiken irti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti