keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hellepäivän aktiviteetit


En ole vielä oikein toipunut juhannuksesta (sitä se lähestyvä kolmekymppisyys teettää), minkä lisäksi töissä on ollut tavanomaista raskaampi viikko. Tämän kombon ansiosta olisin kotiin päästyäni halunnut vain jumittaa sohvalle katsomaan hömppää netflixistä, mutta henkinen paine nauttia hyvästä säästä kun sellainen kerrankin on oli liian suuri.


Pakkasin siis kassiin kaikkein välttämättömimmät tarpeet, eli noin puolet omaisuudestani ja viltin, sekä vaihdoin päälleni puistohengailuun sopivat vermeet. En kuulu niihin naisiin, jotka osaavat yhtäaikaa rentoutua ja istua hameessa siististi. Koska päivän lukemisfiilikset eivät vielä kotona olleet selvät, pakkasin mukaan kolme kirjaa. Päädyin lukemaan edelleen kesken olevaa Skunk Worksia, koska fiktiivinen draama ei houkutellut. Jostain syystä olen hamstrannut luettavia kirjoja kovempaa tahtia kuin olen niitä ehtinyt lukea, mutta eiköhän kahden päivän päässä häämöttävä loma palauta tämänkin tasapainon.


Ihan hirveän kauaa en puistossa vaakatasossa loppupeleissä viihtynytkään, sillä jo reilun puolen tunnin päästä Suomen kesän vaihtelevat säät muistuttivat itsestään ja alkoi sataa. Oikein mainio keikka silti, olo oli kuitenkin virkistyneempi kuin mitä ruutua tuijottamalla olisi tullut ja kesähän kuivaa minkä kastelee.


Teen nykyään melko harvoin ihan puhtaita heräteostoksia, mutta tämä rannekoru on juurikin sellainen parin viikon takaa. Ei ollenkaan hullumpi ostos, sen verran tiukasti se on ranteessani pysynyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti