maanantai 3. helmikuuta 2014

Kotoiluviikonloppu


Vietin viikonlopun varsin visusti kodin seinien sisäpuolella. Lauantaina kävin viimeisen sisustusmurheenkryynini (ainakin jos puhutaan isommista kohdista, pientä fiksattavaa riittää toki vaikka muille jakaa), eli makuuhuoneen kirjahyllyn, kimppuun. Miten on mahdollista, että yksi kirjahylly ärsyttää niin paljon? Säilytystilaa tarvitaan, työpiste tarvitaan, mutta nämä seikat eivät auta siinä vaiheessa kun mieli hinkuu sisustuslehtien tilavien, valoisien asuntojen perään...

Välillä tyytyväisyys sisustuksen suhteen on itselläni kiinni yllättävän pienistä asioista. Lundian alaosassa oleva lipasto oli aiemmin ihan vaan lattialla irrallisena lipastona, mutta lauantaina kokeilin saanko sen mahtumaan kirjahyllyyn. Ja hyvinhän se onnistui! Kieltämättä tämä vaati sitä, että siirsin pari säilytyslaatikkoa vaatekaappien päälle, mutta leikitään että se on harkittua vertikaalisen tilan hyödyntämistä eikä nyt-jonnekin-nämä-tästä-lattialta -fiiliksen tulos. Joka tapauksessa, kirjahyllyn ilme on hieman rauhallisempi ja makuuhuone muutenkin tuntuu avarammalta, kun käytännössä huonekaluja on yksi vähemmän. Ikkunakin pääsee leveine ikkunalautoineen paremmin esiin, kun sen edessä ei ole näköesteitä.

Sekavaltahan se kirjahylly edelleen näyttää, mutta mielessä on jo suunnitelmia noiden kaikenkirjavien mappien (erittäin tarkkasilmäiset voivan bongata kuvasta yhden peräti Harry Potter -kuosilla) päänmenoksi, mutta koska se on enemmän diy-henkinen kuin hae kaupasta-henkinen, niin toteutusta saadaan varmaan odottaa hetki.

Lisäksi kuva sunnuntain iltapalasta! Lupaan, että viikonpäästä täällä on taas kuvia muustakin kuin likaisista pölyhuiskista ja itsetehdystä ruoasta, nimittäin huomenaamulla otan taksin kohti Helsinki-Vantaata. Tiedossa on pitkiä työpäiviä, mutta onnekseni myös viikonloppu Lontoossa!

1 kommentti:

  1. Näyttää siistiltä! :) Jee! Lontoo! Voispa itekin lähteä.. ;)

    VastaaPoista