maanantai 23. syyskuuta 2013

Le Café Anglais


Lontoossa piti lauantaina syödä toki myös illalla (mikä kammottava ihmiskohtalo!). Ryhdyimme tekemään pöytävarausta vasta lauantaina aamupäivällä, joten moni paikka oli täynnä. Muutamaa yritettyämme saimme pöydän Le Café Anglaisista, joka olikin melko tyhjä ainakin sen aikaa kun siellä viihdyimme. Sattumalta tänne ei varmastikaan olisi tullut eksyttyä, sillä ravintola oli katutason yläpuolella eikä mitenkään houkuttelevan näköinen ulkoa päin.


Osteribaarin löytyminen helpotti alkuruoan valintaa huomattavasti. Söin täällä ensimmäistä kertaa ostereita, joten odotukset olivat vähän ristiriitaiset. Toisaalta ostereita pidetään suurena herkkuna, mutta yleensä olen syönyt nilviäiset kypsennettyinä. Lopputulema oli että ihan jees. Syön varmasti vielä toistekin, mutta todennäköisesti vain paikassa, josta saa erityisen hyviä ostereita. Pääruoaksi valitsin "fish and chips" ilman niitä perunoita, joiden sijaan otin lisukkeeksi pinaattia.

Mielikuvat tästä paikasta jäivät vähän laimeiksi. Ihan hyvää kyllä, mutta ruoat jäivät jälkeen lounaan ja perjantai-illan makuelämyksistä. Toisaalta, siitä on aikaa kun viimeksi olen syönyt näin hyvin matkalla, eli jollain muulla reissulla tämä olisi saattanut hyvinkin olla kohokohta.

Viimeinen reissupostaus uunista ulos, mitenköhän ihmeessä keksin nyt sisältöä blogiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti