torstai 10. lokakuuta 2013

Askartelua


Olin jossain vaiheessa aikamoinen muoti- ja naistelehtien suurkuluttaja. Vaikka olenkin vähentänyt lehtien ostelua viimevuosina reippaasti, silti niitä pääsee aina välillä kertymään nurkkiin. Harvemmin löydän ostamistani lehdistä mitään tähdellisempää luettavaa, mutta nättejä kuvia niissä useinkin on.


Olenkin jo vuosia sitten alkanut leikkelemään kivoimpia kuvia talteen ja liimaillut niitä muistikirjaan. Ensimmäiset sivut olen täyttänyt jo melkein kymmenen vuotta sitten, joten niiltä löytyvät kuvat eivät ole enää niin kiehtovia, mutta yllättävän samankaltaisena makuni on säilynyt. Edelleen tykkään suurimmasta osasta kuvia, mitä muistikirjastani löytyy.


Nykyäänhän samaan tarkoitukseen löytyy esimerkiksi Pinterest, mutta tässä leikkaa-liimaa-metodissa on oma viehätyksensä. Eikä tämän käyttöliittymän kohdalla ole sitä vaaraa, että salasanojen unohdukset sun muut saisivat sisällön katoamaan bittiavaruuteen. Viimeaikoina olen ottanut talteen enimmäkseen sisustuskuvia, joissa on kyllä varsin yliedustettuina kivat kaupunkipihat...


2 kommenttia:

  1. Onpa hyvä idea! Mun pitää varmaan kans ruveta askartelemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä teen tota ehkä pari kertaa vuodessa ja selailen vanhoja suunnileen yhtä usein, mut on se aika kivaa vaik ei kauheen usein tuu tehtyä :)

      Poista