sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Viikon 41 asuja


Yllä on varsin kattava otos mielikuvituksellisesta työpukeutumisestani. Tältä näytän ainakin neljänä päivänä viidestä ja todennäköisesti sinä viidentenäkin, jos mitään tavallisesta poikkeavaa ei ole tiedossa. Onneksi työpaikallani ei ole kummempia pukukoodeja, yleensä riittää kun on pukeutunut suhteellisen siististi! Sitten on toki erikseen ne jakkupukupäivät...

Arkiaamuna aika riitti juuri ja juuri peilin kautta pimeässä eteisessä napattuun asukuvaan (paitsi sinä viidentenä päivänä kun puin päälleni mekon...). Kuten näkyy, Englannin reissun ostoksista neuleet ovat päässeet käyttöön ja mekonkin meinaan pukea päälleni ensi viikon perjantaina juhliin.

2 kommenttia:

  1. Kivoja paitoja. :) Mä löysin kans uuden mekon ens perjantaina juhliin, tehoshoppailin oikein kunnolla, kun aikaa oli vaan puol tuntia. No, eipä täällä kyllä kauheesti oo niitä kauppojakaan. :D:D

    VastaaPoista
  2. Eikö ookkin! Mä tartten perusvaatteisiin ideaa ja väriä, kun oon niin laiska asustamaan... Ja näissä kuvissa on sentään kaikissa eri korvikset!

    Tehoshoppailu on just hyvä, mä ainakin alan väsyä aina pitemmän päälle niin etten sit loppupeleissä edes jaksa ostaa mitään :D. Kiva nähdä tulokset sit perjantaina :)

    VastaaPoista