keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Ruska


Kaverin seura (ja ruska) houkutteli minutkin luontokuvaamaan. Todella harvoin tulee lähdettyä varta vasten ottamaan kuvia ulos, vaikka varsinkin näin iltojen pimetessä se olisi erittäin tervetullutta mikäli meinaan ylläpitää minkään tasoista kuvitelmaa siitä, että täällä on edes välillä laadukkaita kuvia. Ja laadukkuuskin on toki suhteellista, blondimoodilla mennään vaikka kamerasta voisi kaiketi saada huomattavastikin enemmän irti.

Mistä päästiinkin aiheeseen valokuvauksen opettelu. Noin vuosi sitten kun talouteen tuli järjestelmäkamera, kuvittelin toki että opettelen käyttämään sitä kunnolla. Todellisuus on sitten vähän toinen... Jotain pientä toki on tullut tehtyä ja esimerkiksi irtosalama auttaa jo paljon, vaikka muuten ei ihmeempää osaisikaan, mutta ollaan silti hieman helmiä sioille-tilanteessa. Kirjahyllyssä odottaa yksi kuvausopas, mutta sitä en ole jaksanut lukea, osittain ärsyttävän kirjoitustyylin takia. Lisäksi löytyy lahjakortti kirjakauppaan toista kirjaa varten, mutta sekin on päässyt unohtumaa.

Olen viime aikoina kaipaillut uusia harrastuksia ja vaikka kirjallisuus on vienyt taas mennessään, jotain muutakin voisi toki tehdä. Lukutoukkana kirjoista (ja kantapään kautta) opettelu sopii minulle mainiosti, siinä on vaan se ongelma, että välillä se vaan unohtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti